+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

VoIP τηλεφωνία

Τι είναι η VoIP τηλεφωνία?

Οι κλήσεις VoIP (Voice over Internet Protocol – Φωνή επί διαδικτυακού πρωτοκόλλου) μπορεί να ακούγονται σαν μια πρόσφατη καινοτομία, αλλά στην πραγματικότητα χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1970, όταν αυτή η μορφή επικοινωνίας δοκιμάστηκε για πρώτη φορά από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Eίναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας, για διαχείριση μεγάλου όγκου κλήσεων μέσω διαδικτύου (ίντερνετ) σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό σε μοναδικές τιμές!

Πώς λειτουργεί το VoIP?

Η τεχνολογία VoIP χωρίς να χρησιμοποιεί το συμβατικό τηλεφωνικό δίκτυο, έχει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίζει πλήρως τα τηλεφωνικά συστήματα. Αντί αυτού, οι τηλεφωνικές συσκευές χρησιμοποιούν ευρυζωνική σύνδεση ίντερνετ μέσω ενός δρομολογητή ADSL/VDSL, ή καλωδιακού μόντεμ με δυνατότητα VoIP. Η διαδικασία που πραγματοποιείται χωρίζεται σε τρία βήματα, τη μετατροπή φωνής, τη μετάδοση και την αποκρυπτογράφηση δεδομένων. Αρχικά, η τεχνολογία VoIP ψηφιοποιεί το αναλογικό ηχητικό σήμα της φωνής, στη συνέχεια, τα πολυάριθμα πακέτα δεδομένων που συνθέτουν μια τηλεφωνική κλήση μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου και μόλις φτάσουν στον τελικό αποδέκτη της γραμμής, μετατρέπονται ξανά σε αναλογικά σήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα πακέτα μπορούν να σταλούν από τη μια συσκευή στην άλλη οπουδήποτε στον κόσμο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα από τα παραδοσιακά τηλεφωνικά δίκτυα, τα οποία συνδέουν κλήσεις με εναλλαγή κυκλωμάτων σε ένα ενδιάμεσο κέντρο.

Η τηλεφωνία μέσω τεχνολογιών VoIP παρουσιάζει πολλά προτερήματα και σε συνδυασμό με τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχει αναπτύξει η Krypteia.gr για εσάς, προσφέρει νέες, άκρως ενδιαφέρουσες δυνατότητες επικοινωνίας!

Καινοτομία

Ο VoIP αριθμός σας, θα σας ακολουθεί πάντα μέσω διαδικτύου ανεξάρτητα το πού βρίσκεστε.

Οικονομία

Προσφέρουμε πολύ οικονομικές χρεώσεις για αστικές, υπεραστικές και προς κινητά κλήσεις.

Ευελιξία

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας γρήγορα και εύκολα καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας.

Συμβατότητα

Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμβατών με την προηγμένη τεχνολογία IP.

Ασφάλεια

Με 100% κρυπτογράφηση επικοινωνίας, μιλήστε άφοβα με τους συνεργάτες σας.

Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας για άμεση επίλυση όλων των αιτημάτων σας 24 ώρες το 24ωρο.

Αριθμοδότηση VoIP

Αποκτήστε έναν ή και περισσότερους τηλεφωνικούς αριθμούς VoIP από τη Krypteia.gr. Εντός 48 ωρών, σας παρέχουμε γεωγραφικούς αριθμούς από πόλεις της Ελλάδας με αρχικό κόστος από 30€ ανά έτος. Στον αριθμό VoIP αυτό θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να δεχτείτε κλήσεις από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας του κόσμου, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας!

VoIP τηλεφωνία με μοναδικά πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας εκεί έξω και όλες μοιάζουν, οπότε θα αναρωτηθείτε αν όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι ίδιες και γιατί να επιλέξω τη VoIP τηλεφωνία της Krypteia.gr. Μπορείτε να συγκρίνετε χαρακτηριστικά και τιμή, αλλά πραγματικά κανένα προϊόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μοναδικές εφαρμογές VoIP της Krypteia.gr.

Ας δούμε μόνο μερικούς τομείς στους οποίους οι διαφορές μας ξεχωρίζουν!

Απόλυτη ελευθερία και τηλεργασία

Η VoIP τηλεφωνία λειτουργεί μέσω διαδικτύου (ίντερνετ), και η χρήση της δεν έχει κάποιο γεωγραφικό περιορισμό, έτσι γίνεται πιο εύκολη και αποδοτική καθώς μπορείτε να λαμβάνετε τις τηλεφωνικές κλήσεις του σταθερού ή εταιρικού σας αριθμού παντού, ακόμη κι όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Οι εισερχόμενες κλήσεις θα λειτουργούν το ίδιο είτε είστε στην Ελλάδα είτε είστε στο Εξωτερικό.

Εξοικονόμηση κόστους επικοινωνίας

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα με την VoIP τηλεφωνία είναι ότι σας προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις, τόσο σε τοπικές όσο και σε διεθνείς κλήσεις γιατί το ίντερνετ εκμηδενίζει τις αποστάσεις και σας επιτρέπει να μιλάτε με όλους, όπου και αν βρίσκονται χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Πολλές επιχειρήσεις που αξιοποιούν και την υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου PBX έχουν μειώσει τους λογαριασμούς τους έως και 70%.

Ποιοτικός εκσυγχρονισμός και επεκτασιμότητα

Καθώς οι επιχειρήσεις έχοντας ανάγκη περισσότερων τηλεφωνικών κλήσεων, η προσθήκη νέων VoIP γραμμών είναι εξαιρετικά απλή που μπορούν να εγκατασταθούν σε χρόνο μηδέν και κοστίζουν λιγότερο επειδή εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του διαδικτύου. Σε αντίθεση με το παλαιό τηλεφωνικό σύστημα, θα απαιτούσε μια δαπανηρή και χρονοβόρα εγκατάσταση γραμμών από τον πάροχο σας, καθώς και νέο εξοπλισμό.

Το πιο ασφαλές μέσο επικοινωνίας με εγγυημένη διαθεσιμότητα

Η προστασία των πληροφοριών της επικοινωνίας είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες όλων των επιχειρήσεων, έτσι με 100% κρυπτογράφηση επικοινωνίας από την Krypteia.gr σας διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να μιλάτε άφοβα με τους συνεργάτες τόσο σε εξωτερικό άλλα και μέσα από το ιδιωτικό σας δίκτυο, χωρίς να νιώθετε ευάλωτοι και τα πολύτιμα δεδομένα σας παραμένουν απόλυτα ασφαλή και απόρρητα.

Γιατί να επιλέξετε συστήματα VoIP της Krypteia.gr

Η VoIP τηλεφωνία υιοθετείται γρήγορα από τις επιχειρήσεις για πολλούς λόγους, κυρίως για κλήσεις χαμηλότερου κόστους με περισσότερες δυνατότητες που συνήθως βρίσκονται μόνο σε ακριβά τηλεφωνικά συστήματα PBX και τη δυνατότητα να εμφανίζεστε στο γραφείο από όπου κι αν εργάζεστε.

Το VoIP στην αρχή του θεωρήθηκε ως ένα αναξιόπιστο μέσο επικοινωνίας, γεμάτο από διακοπή κλήσεων και διακοπτόμενη ποιότητα ήχου. Αυτό σήμαινε ότι προτιμήθηκε το παραδοσιακό σταθερό τηλέφωνο ως συνεπής και αξιόπιστος τρόπος πραγματοποίησης επαγγελματικών τηλεφωνικών κλήσεων. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία VoIP και οι μεγαλύτερες ταχύτητες του διαδικτύου σημαίνουν πλέον ότι όχι μόνο η ποιότητα κλήσεων VoIP ξεπερνά τις τηλεφωνικές κλήσεις PSTN, αλλά επίσης παρεχονται σημαντικά πρόσθετα οφέλη από τη χρήση VoIP στην επιχείρησή σας. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, η VoIP τηλεφωνία θα σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους, όπως χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία, κλήσεις συνδιάσκεψης και πολλές άλλες δυνατότητες, όπως και η μετατροπή τηλεφωνητή σε e-mail.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό παροχής και εγκατάστασης VoIP τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Πώς λειτουργεί

Και με ποιόν τρόπο θα τo αποκτήσετε

Βήμα πρώτο

Για να πραγματοποιηθούν κλήσεις VoIP, πρέπει να εξασφαλίσετε σύνδεση μέσω διαδικτύου (ίντερνετ) GSM ή Wi-Fi με τον πάροχο της επιλογής σας.

Βήμα δεύτερο

Απαιτείται για να γίνετε συνδρομητής στην Krypteia.gr και να δημιουργήσετε έναν SIP λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να διατηρήσετε τους αριθμούς VoIP που ήδη έχετε και να τους μεταφέρετε στο δίκτυο μας, εναλλακτικά μπορείτε να αποκτήστε έναν ή και περισσότερους αριθμούς VoIP από την Krypteia.gr.

Βήμα τρίτο

Μετατρέψτε το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας εγκαθιστώντας τις δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το διαδίκτυο (ίντερνετ) ή επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμβατών με το πρωτόκολλο SIP.

Βήμα τέταρτο

Καταχωρίστε τα στοιχεία διακομιστή του προσωπικού σας προφίλ που σας δόθηκαν από την Krypteia.gr και συνδεθείτε στη SIP εφαρμογή ή συσκευή σας και απολαύστε τις υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό σε μοναδικές τιμές!

Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Γίνετε συνδρομητής μας
Αποκτήστε μια συσκευή
Σύνδεση και επικοινωνία

SIP εφαρμογές για έξυπνες συσκευές

Η VoIP τηλεφωνία λειτουργεί και μέσω όλων των έξυπνων κινητών τηλεφώνων, tablet ή υπολογιστών εγκαθιστώντας τις δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από την Krypteia.gr!

Πακέτα SIP Trunk

  •  

  • Τηλεφωνικοί αριθμοί:
  • Εισερχόμενα κανάλια:
  • Διάρκεια:
  • Ετήσιο τέλος:

Μάθετε το συνολικό κόστος των εξερχόμενων κλήσεων VoIP και τις διαχειριστικές χρεώσεις

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού για εγκατάσταση

Η Krypteia.gr εγκαθιστά τη VoIP τηλεφωνία φυσικά ή απομακρυσμένα σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Πελάτες

Περισσότερους από 2750 πελάτες

Τι λένε οι πελάτες

error: