+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Προγράμματα παρακολούθησης

Τι είναι το λογισμικό γονικού ελέγχου της Krypteia.gr?

Το εξελιγμένο λογισμικό αυτό, είναι μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης που εγκαθιστάτε στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή του παιδιού σας για να το προστατεύσετε από τον εθισμό στο διαδίκτυο (ίντερνετ), την σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο (ίντερνετ), τον διαδικτυακό εκφοβισμό ή το ακατάλληλο περιεχόμενο αλλά και να δημιουργήσετε ταυτόχρονα ένα πλέγμα που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια του στο διαδίκτυο.

Με το προγράμματα παρακολούθησης, μπορείτε να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τις τηλεφωνικές κλήσεις του παιδιού σας, τα μηνύματα, τις διαδικτυακές συνομιλίες, να εντοπίζετε την τοποθεσία του, τους ιστότοπους που επισκέπτεται και πολλά άλλα ώστε να μπορείτε να παρέμβετε με το πρώτο σημάδι προβλήματος ή επικίνδυνης συμπεριφοράς.

Η εφαρμογή γονικού ελέγχου της Krypteia.gr, καταγράφει όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται και λαμβάνονται από τη συσκευή του παιδιού σας και τις ανεβάζει στον προσωπικό ασφαλή διαδικτυακό σας πίνακα ελέγχου, στον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε, προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας με το έμπειρο προσωπικό μας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

Η εγκατάσταση είναι παιχνίδι

Χρειάζονται περίπου 5 λεπτά για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, και αμέσως είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε την συσκευή.

Μείνετε συγχρονισμένοι

Το λογισμικό καταγράφει τις πληροφορίες κάθε 5 λεπτά και τις ανεβάζει στον προσωπικό ασφαλή διαδικτυακό σας πίνακα ελέγχου.

Αόρατο και μη ανιχνεύσιμο

Δεν υπάρχει κανένα εικονίδιο εφαρμογής για να το δουν, επομένως δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν ποτέ ότι παρακολουθούνται.

Όλα είναι κρυπτογραφημένα

Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση τράπεζας για τη μετάδοση των πληροφοριών. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εσείς μπορείτε να τις δείτε.

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς

Κάθε φορά που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, απλώς καλέστε μας. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο.

Λογισμικά για όλες τις συσκευές

Android

Η εφαρμογή κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων και tablet Android, θα σας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στη συσκευή ανεξάρτητα το πού βρίσκεστε!

iPhone

Αν θέλετε να γνωρίζετε ότι συμβαίνει σε ένα iPhone, είναι η μόνη επιλογή στον κόσμο!

iPad

Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή τόσο μοναδική στο χώρο, όσο το iPad για το οποίο σχεδιάστηκε!

PC και Mac

Χρησιμοποιήστε το λογισμικό παρακολούθησης υπολογιστή και laptop, για να εποπτεύσετε τα παιδιά και υπαλλήλους σας από επικίνδυνες συμπεριφορές!

Προμηθευτείτε τώρα το λογισμικό παρακολούθησης για την συσκευή που σας ενδιαφέρει

Παράδοση συσκευής στην πόρτα σας

Αποκτήστε ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο της επιλογής σας, με προεγκατεστημένο το λογισμικό παρακολούθησης, χωρίς λήψη, χωρίς εγκατάσταση, χωρίς ταλαιπωρία, που παραδίδεται απευθείας στην πόρτα σας με την υπηρεσία Krypteia.gr Express.

Προγράμματα με μοναδικά χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλά προγράμματα παρακολούθησης εκεί έξω και όλα μοιάζουν, οπότε θα αναρωτηθείτε αν όλα αυτά τα προϊόντα είναι ίδια και γιατί να επιλέξω το πρόγραμμα παρακολούθησης της Krypteia.gr. Μπορείτε να συγκρίνετε χαρακτηριστικά και τιμή, αλλά πραγματικά κανένα προϊόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τις μοναδικές εφαρμογές παρακολούθησης της Krypteia.gr.

Ας δούμε μόνο μερικούς τομείς στους οποίους οι διαφορές μας ξεχωρίζουν!

Καταγραφή κλήσεων

Η εγγραφή κλήσεων είναι μια μοναδική δυνατότητα που σας επιτρέπει να καταγράφετε εξ αποστάσεως κάθε κλήση που γίνεται από και προς τη συσκευή.

Καταγραφή κλήσεων VoIP

Η εγγραφή κλήσεων VoIP σάς επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις που πραγματοποιούνται από εφαρμογές VoIP, όπως το Facebook, Viber, WhatsApp και άλλα.

Πληκτρολόγιο Keylogger

Η δυνατότητα Keylogger σάς επιτρέπει να βλέπετε σε μια συσκευή όλα όσα πληκτρολογούνται, απομακρυσμένα και διακριτικά ακόμα και αν διαγράφονται.

Μηνύματα SMS και MMS

Παρακολουθήστε εξ αποστάσεως όλα τα απεσταλμένα και λαμβανόμενα μηνύματα SMS και MMS σε μια συσκευή ακόμα κι αν αυτά έχουν διαγραφεί.

Μηνύματα e-mail

Η λειτουργία καταγραφής e-mail σάς επιτρέπει να βλέπετε τα απεσταλμένα και λαμβανόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα e-mail από και προς τη συσκευή του στόχου.

Μηνύματα Instant

Προβάλλετε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα από εφαρμογές όπως, το Messenger, Instagram, Viber, WhatsApp, Tinder και άλλα.

Φωτογραφίες και βίντεο

Η δυνατότητα σας επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις εικόνες και βίντεο που αποστέλλονται και λαμβάνονται σε μια συσκευή ακόμα και αν διαγράφονται.

Αρχεία πολυμέσων

Η λειτουργία ακρόασης ήχου, σάς επιτρέπει να ακούτε και να καταγράφετε όλα τα αρχεία ήχου που έχουν δημιουργηθεί, αποθηκευτεί ή αποσταλεί σε μια συσκευή.

Τοποθεσία και ιστορικό GPS

Η παρακολούθηση GPS είναι μια λειτουργία που σας ενημερώνει διακριτικά πού ακριβώς βρίσκεται κάποιος ανά πάσα στιγμή, προβάλλοντας την τοποθεσία της συσκευής.

Επαφές και διευθύνσεις

Λαμβάνετε πληροφορίες από το βιβλίο επαφών του παιδιού ή των υπαλλήλων σας, με λεπτομέρειες όπως ονόματα επαφών, αριθμούς τηλεφώνων, e-mail και άλλα.

Δίκτυα GSM και Wi-Fi

Οι συνδέσεις δικτύου σας επιτρέπει να βλέπετε μια λίστα με τα ονόματα όλων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi στα οποία έχει συνδεθεί ποτέ η συσκευή.

Δραστηριότητα εφαρμογών

Η δραστηριότητα εφαρμογής είναι μια λειτουργία που σας δείχνει λεπτομέρειες για την χρήση κάθε εφαρμογής, που χρησιμοποιείται από την συσκευή.

Εγκατ/νες εφαρμογές

Η λειτουργία εγκατεστημένων εφαρμογών σας επιτρέπει να βλέπετε ποιες εφαρμογές είναι εγκατεστημένες αυτήν τη στιγμή σε μια συσκευή.

Δραστηριότητα ιστοτόπου

Παρακολουθήστε εξ αποστάσεως όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεται το παιδί ή ο υπάλληλος σας σε μια συσκευή με δυνατότητα προβολής του ιστορικού.

Ζωντανή ακρόαση

Χρησιμοποιώντας το δικό σας τηλέφωνο, μπορείτε να ακούσετε κρυφά το περιβάλλον του τηλεφώνου του παιδιού σας ή των υπαλλήλων σας σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό της Krypteia.gr

Η Krypteia.gr είναι ο ηγέτης του κλάδου στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού παρακολούθησης επαγγελματικής ποιότητας και είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει λύσεις πολλαπλών πλατφορμών για Android, iPhone, Windows Mobile, BlackBerry, Nokia-Symbian, PC και Mac. Η φήμη μας ως ηγέτης της τεχνολογίας προέρχεται από τη δημιουργία πολλών πρωτοβουλιών στον κλάδο όπως εντοπισμός τοποθεσίας βασισμένη σε GPRS, η ζωντανή υποκλοπή κλήσεων για Android, iPhone, Blackberry, πλήρης απόκρυψη εφαρμογής σε πλατφόρμες Symbian, το μοναδικό λογισμικό κατασκοπείας για το Maemo, πλήρως εξοπλισμένα τηλεχειριστήρια, αποκλειστική συμπίεση και πρωτόκολλα επαναφοράς, συμπίεση PKI/AES καθώς ευκολία χρήσης και αξιοπιστία που απαιτούνται για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Είμαστε μια υπερήφανη εταιρεία επαγγελματιών που σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε όλα τα δικά μας προγράμματα παρακολούθησης, γι’ αυτό μπορούμε να σταθούμε πίσω από τα προϊόντα μας με κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής συνομιλίας και της ζωντανής τηλεφωνικής υποστήριξης.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό εγκατάστασης των λογισμικών της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Πώς λειτουργεί

Και με ποιόν τρόπο θα το αποκτήσετε

Βήμα πρώτο

Επιλέξτε και αγοράστε το κατάλληλο προγράμματα παρακολούθησης για το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή που σας ενδιαφέρει, μέσω του ασφαλούς διαδικτυακού μας συστήματος παραγγελιών και λάβετε αμέσως τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Βήμα δεύτερο

Κατεβάστε το λογισμικό παρακολούθησης της Krypteia.gr από τον ιστότοπό μας και εγκαταστήστε το στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η παρακολούθηση ξεκινά αμέσως μόλις διαμορφωθεί και ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Βήμα τρίτο

Συνδεθείτε στον προσωπικό ασφαλή διαδικτυακό σας πίνακα ελέγχου από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και παρακολουθείστε εξ αποστάσεως τα αρχεία καταγραφής της συσκευής 24 ώρες το 24ωρο.

Γίνετε συνδρομητής μας
Λήψη και εγκατάσταση
Παρακολούθηση συσκευής

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού για εγκατάσταση

Η Krypteia.gr εγκαθιστά το λογισμικό παρακολούθησης φυσικά ή απομακρυσμένα σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα παρακολούθησης στην συσκευή σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Πελάτες

Περισσότερους από 2750 πελάτες

Τι λένε οι πελάτες

Μεταπωλητής

Πουλήστε το προϊόν σαν δικό σας

Συνεργαστείτε με την Krypteia.gr

Το πρόγραμμα μεταπωλητών μας σας παρέχει τη μοναδική μας τεχνολογία, για να πουλάτε το προϊόν σαν να ήταν δικό σας. Είναι αποδεκτό ότι το λογισμικό της Krypteia.gr είναι το πιο κομψό και ισχυρό προγράμματα παρακολούθησης που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με τις περισσότερες δυνατότητες και πιο εύκολο στη χρήση από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Εάν είστε ντετέκτιβ – ιδιωτικός ερευνητής ή διαχειρίζεστε μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στην παροχή εξοπλισμού επιτήρησης και λογισμικού κινητής τηλεφωνίας, τότε το πρόγραμμα μεταπωλητών μας μπορεί να σας προσφέρει πρόσθετες κερδοφόρες ροές εσόδων.

Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε στείλετε μας στο e-mail: careers@krypteia.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για την πορεία του αιτήματος σας!

Το προϊόν της Krypteia.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για νόμιμους σκοπούς από εξουσιοδοτημένους χρήστες και σας γνωστοποιούμε ότι η εγκατάσταση ή η χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας παρακολούθησης για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ενδέχεται να παραβιάζει οποιοδήποτε ισχύον ομοσπονδιακό, πολιτειακό, τοπικό ή διεθνές δίκαιο

error: