+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Virtual PBX

Τι είναι το PBX?

Το PBX (Private Branch Exchange) είναι ένα τηλεφωνικό σύστημα επαγγελματικής ποιότητας και προσφέρει βασικά χαρακτηριστικά φωνής που χρειάζονται οι εταιρείες για να εκτελούν καθημερινές λειτουργίες, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας ενώ παρέχει τις απαραίτητες λειτουργίες και δυνατότητες δίνοντας μια επαγγελματική φωνή όταν επικοινωνείτε. Για παράδειγμα, όταν ένας πελάτης καλεί τον αριθμό της εταιρείας σας, θα τον υποδεχτεί ένας αυτόματος συνοδός, στη συνέχεια ο προσαρμοσμένος χαιρετισμός θα αναφέρει συνήθως το όνομα της επιχείρησης σας και θα περιλαμβάνει επεκτάσεις και τμήματα δρομολογώντας τους καλούντες στη σωστή επέκταση. Οι χαιρετισμοί μπορούν ακόμη και να προσαρμοστούν με τις ώρες λειτουργίας σας. Εάν ένας πελάτης καλέσει μετά τις εργάσιμες ώρες, θα αναπαραχθεί ένα μήνυμα εκτός ωραρίου με την επιλογή να αφήσει ο πελάτης φωνητικό μήνυμα!

Πώς λειτουργεί ένα σύστημα PBX?

Τα συστήματα PBX λειτουργούν είτε χρησιμοποιώντας VoIP (Voice Over Internet Protocol) είτε μέσω αναλογικών ή ψηφιακών τηλεφωνικών γραμμών. Με ένα τηλεφωνικό σύστημα PBX, η φυσική τηλεφωνική γραμμή που εισέρχεται στην επιχείρηση σας μπορεί να χωριστεί σε πολλές γραμμές, επιτρέποντας σας να υποστηρίζετε περισσότερα τηλέφωνα.

Τι είναι ένα Virtual PBX?

Το Virtual PBX είναι στην ουσία ένα προηγμένο τηλεφωνικό κέντρο που είναι προσιτό, εύκολο στη χρήση και προσβάσιμο από οπουδήποτε γιατί βασίζεται σε Cloud (Σύννεφο), επίσης προσφέρει βελτιωμένες λειτουργίες από ένα παραδοσιακό ιδιωτικό PBX και οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να αγοράσουν ή να εγκαταστήσουν ειδικό εξοπλισμό, επειδή το Virtual PBX λειτουργεί μέσω λογισμικού!

Καινοτομία

Ο VoIP αριθμός σας, θα σας ακολουθεί πάντα μέσω διαδικτύου ανεξάρτητα το πού βρίσκεστε.

Οικονομία

Προσφέρουμε πολύ οικονομικές χρεώσεις για αστικές, υπεραστικές και προς κινητά κλήσεις.

Ευελιξία

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας γρήγορα και εύκολα καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας.

Συμβατότητα

Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμβατών με την προηγμένη τεχνολογία IP.

Ασφάλεια

Με 100% κρυπτογράφηση επικοινωνίας, μιλήστε άφοβα με τους συνεργάτες σας.

Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας για άμεση επίλυση όλων των αιτημάτων σας 24 ώρες το 24ωρο.

Αριθμοδότηση VoIP

Αποκτήστε έναν ή και περισσότερους τηλεφωνικούς αριθμούς VoIP από τη Krypteia.gr. Εντός 48 ωρών, σας παρέχουμε γεωγραφικούς αριθμούς από πόλεις της Ελλάδας με αρχικό κόστος από 30€ ανά έτος. Στον αριθμό VoIP αυτό θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να δεχτείτε κλήσεις από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας του κόσμου, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας!

Virtual PBX με μοναδικά πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά τηλεφωνικά κέντρα Virtual PBX εκεί έξω και όλα μοιάζουν, οπότε θα αναρωτηθείτε αν όλα αυτά τα τηλεφωνικά κέντρα είναι ίδια και γιατί να επιλέξω το Virtual PBX της Krypteia.gr. Μπορείτε να συγκρίνετε χαρακτηριστικά και τιμή, αλλά πραγματικά κανένα προϊόν δεν μπορεί να συγκριθεί με το μοναδικό τηλεφωνικό κέντρο Virtual PBX της Krypteia.gr.

Ας δούμε μόνο μερικούς τομείς στους οποίους οι διαφορές μας ξεχωρίζουν!

Announcements

Ηχογραφημένα μηνύματα υποδοχής για την ενημέρωση των καλούντων πριν από την δρομολόγηση της κλήσης.

IVR menu

Φωνητική πύλη με μενού επιλογών που δρομολογούν τις κλήσεις σε συγκεκριμένο εργαζόμενο ή τμήμα της εταιρεία σας.

Ring groups

Ομάδες τηλεφωνικών συσκευών που δέχονται ταυτόχρονα την ίδια κλήση ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων της επιχείρησης σας.

Call queues

Ουρές αναμονής κλήσεων που τις τοποθετούν σε σειρά προτεραιότητας για την εξυπηρέτηση από μικρό πλήθος εκπροσώπων.

Time conditions

Διαφορετική λειτουργία του κέντρου για διαχείριση των εισερχομένων κλήσεων ανάλογα με την ώρα και την ημέρα καθώς και αργίες.

Music on hold

Μπορείτε να προσθέσετε μουσική υπόκρουση της επιλογής σας κατά τη διάρκεια αναμονής των εισερχόμενων κλήσεων.

Conferences system

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ τρεις ή και περισσότερους συνομιλητές σε συγκεκριμένο αριθμό, με προαιρετική προστασία με κωδικού.

Fax server

Δεχθείτε και αποστείλετε Fax ως ηλεκτρονικά αρχεία ή ως PDF σε e-mail που θα επιλέξετε, καταργώντας τη παραδοσιακή συσκευή Fax.

Voicemail to e-mail

Τηλεφωνητής που στέλνει τα ηχητικά μηνύματα ως αρχείο ήχου MP3, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιλογής σας.

Missed calls to e-mail

Λάβετε ανά πάσα στιγμή αναπάντητες εισερχόμενες κλήσεις της εταιρείας σας, ως ηλεκτρονικό μήνυμα σε e-mail που θα επιλέξετε.

Virtual extensions

Τα virtual extensions είναι τετραψήφια νούμερα που χρησιμοποιούνται για τη δωρεάν εσωτερική επικοινωνία των τμημάτων της εταιρείας σας.

Operator panel

Εποπτεία της κατάστασης των virtual extensions σε πραγματικό χρόνο ανεξάρτητα εάν είναι συνδεδεμένοι ή όχι οι χρήστες.

Caller ID

Επιτρέπετε στο άτομο που καλείται να δει τον αριθμό σας και μερικές φορές το όνομα σας, όταν έχει τον σωστό εξοπλισμό.

Call waiting

Ενημερώνεστε για επιπλέον εισερχόμενες κλήσεις που μπαίνουν σε κατάσταση αναμονής κατά την διάρκεια μίας συνομιλίας.

Call pickup

Απαντήστε μία εισερχόμενη κλήση που προορίζεται για εσωτερικό μιας ομάδας από την δική σας συσκευή πατώντας μερικά πλήκτρα.

Call transfer

Μεταφέρετε οποιαδήποτε εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση από το τηλέφωνο σας σε οποιοδήποτε τηλέφωνο της εταιρείας σας.

Call forward

Εκτροπή όλων των εισερχομένων κλήσεων της εταιρείας σας, σε οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό αριθμό της επιλογής σας.

Call follow me

Δυναμική αναδρομολόγηση των κλήσεων από οποιοδήποτε εσωτερικό αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου σε άλλον αριθμό.

Call monitoring

Ακρόαση εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονη συνομιλία με τους συμμετέχοντες.

Call detail records

Παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο ένας συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου ή χρήστης χρησιμοποιεί το τηλεφωνικό σύστημα.

Call recording

Οι συνομιλίες σας μπορούν να ηχογραφηθούν και θα είναι διαθέσιμες για αναπαραγωγή μόλις ολοκληρώσετε τη συνεδρία.

Γιατί να επιλέξετε συστήματα VoIP της Krypteia.gr

Η VoIP τηλεφωνία υιοθετείται γρήγορα από τις επιχειρήσεις για πολλούς λόγους, κυρίως για κλήσεις χαμηλότερου κόστους με περισσότερες δυνατότητες που συνήθως βρίσκονται μόνο σε ακριβά τηλεφωνικά συστήματα PBX και τη δυνατότητα να εμφανίζεστε στο γραφείο από όπου κι αν εργάζεστε.

Το VoIP στην αρχή του θεωρήθηκε ως ένα αναξιόπιστο μέσο επικοινωνίας, γεμάτο από διακοπή κλήσεων και διακοπτόμενη ποιότητα ήχου. Αυτό σήμαινε ότι προτιμήθηκε το παραδοσιακό σταθερό τηλέφωνο ως συνεπής και αξιόπιστος τρόπος πραγματοποίησης επαγγελματικών τηλεφωνικών κλήσεων. Ωστόσο, η σύγχρονη τεχνολογία VoIP και οι μεγαλύτερες ταχύτητες του διαδικτύου σημαίνουν πλέον ότι όχι μόνο η ποιότητα κλήσεων VoIP ξεπερνά τις τηλεφωνικές κλήσεις PSTN, αλλά επίσης παρεχονται σημαντικά πρόσθετα οφέλη από τη χρήση VoIP στην επιχείρησή σας. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, η VoIP τηλεφωνία θα σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους, όπως χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία, κλήσεις συνδιάσκεψης και πολλές άλλες δυνατότητες, όπως και η μετατροπή τηλεφωνητή σε e-mail.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό παροχής και εγκατάστασης VoIP τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Πώς λειτουργεί

Και με ποιόν τρόπο θα τo αποκτήσετε

Βήμα πρώτο

Για να πραγματοποιηθούν κλήσεις VoIP, πρέπει να εξασφαλίσετε σύνδεση μέσω διαδικτύου (ίντερνετ) GSM ή Wi-Fi με τον πάροχο της επιλογής σας.

Βήμα δεύτερο

Απαιτείται για να γίνετε συνδρομητής στην Krypteia.gr και να δημιουργήσετε έναν SIP λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να διατηρήσετε τους αριθμούς VoIP που ήδη έχετε και να τους μεταφέρετε στο δίκτυο μας, εναλλακτικά μπορείτε να αποκτήστε έναν ή και περισσότερους αριθμούς VoIP από την Krypteia.gr.

Βήμα τρίτο

Μετατρέψτε το τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας εγκαθιστώντας τις δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το διαδίκτυο (ίντερνετ) ή επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμβατών με το πρωτόκολλο SIP.

Βήμα τέταρτο

Καταχωρίστε τα στοιχεία διακομιστή του προσωπικού σας προφίλ που σας δόθηκαν από την Krypteia.gr και συνδεθείτε στη SIP εφαρμογή ή συσκευή σας και απολαύστε τις υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό σε μοναδικές τιμές!

Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Γίνετε συνδρομητής μας
Αποκτήστε μια συσκευή
Σύνδεση και επικοινωνία

SIP εφαρμογές για έξυπνες συσκευές

Η VoIP τηλεφωνία λειτουργεί και μέσω όλων των έξυπνων κινητών τηλεφώνων, tablet ή υπολογιστών εγκαθιστώντας τις δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από την Krypteia.gr!

Πακέτα Virtual PBX

  •  

  • Τηλεφωνικοί αριθμοί:
  • Χρήστες:
  • Ταυτόχρονες κλήσεις:
  • Εσωτερικά τηλέφωνα
  • Διάρκεια:
  • Ετήσιο τέλος:

Μάθετε το συνολικό κόστος των εξερχόμενων κλήσεων VoIP και τις διαχειριστικές χρεώσεις

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού για εγκατάσταση

Η Krypteia.gr εγκαθιστά τη VoIP τηλεφωνία φυσικά ή απομακρυσμένα σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Πελάτες

Περισσότερους από 2750 πελάτες

Τι λένε οι πελάτες

error: