+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Υπηρεσίες

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, ιδιωτικές έρευνες
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, εταιρικές έρευνες
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, δικαστικές υποθέσεις
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, εγκληματολογικές έρευνες
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, προβλήματα εφήβων
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, προηγμένη τεχνολογία
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

προστασία και ασφάλεια vip
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ VIP

Σεξουαλική κακοποίηση

Η σεξουαλική κακοποίηση αναφέρεται στην άσκηση σωματικής, ψυχικής, οικονομικής ή και σεξουαλικής βίας από τον σύζυγο ή τον ερωτικό σύντροφο, είτε από άλλο άτομο το οποίο δεν είναι ο ερωτικός σύντροφος.

Η σεξουαλική κακοποίηση αφορά επίσης την άσκηση σωματικής και ψυχικής βίας σε παιδιά από το γονέα, ή από άλλα άτομα εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Παρά την εξέλιξη των κοινωνιών τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν πως υπάρχει μείωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα θύματα σιωπούν, είτε λόγω του φόβου του διασυρμού, είτε και για το φόβο της ίδιας τους της ζωής αρνούνται να παραδεχθούν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στις μέρες μας είναι και μεγάλος ο αριθμός των εφήβων θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης που προκύπτει μέσω του διαδικτύου.

Οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες γιατί πάντοτε επαναλαμβάνονται από το θύτη ξανά είτε στο ίδιο θύμα, είτε σε άλλα ανυποψίαστα άτομα.

Η εταιρεία μας έχοντας δημιουργήσει ένα κατάλληλο δίκτυο προστασίας και έχοντας σε θέσεις κλειδιά τους κατάλληλους ανθρώπους έχει προλάβει πολλές φορές καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που η σεξουαλική κακοποίηση έχει πραγματοποιηθεί, φροντίζει να φέρει τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης και να μεταφέρει τα θύματα σε ασφαλές περιβάλλον, όπως σε οργανώσεις που προασπίζουν τα δικαιώματα όσων έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ειδικά στις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών λειτουργούμε με γνώμονα την απόλυτη προστασία τής ήδη κλονισμένης ψυχολογίας του παιδιού, φροντίζοντας να μειώσουμε την περαιτέρω έκθεσή του και σε άλλους κινδύνους, διαφυλάσσοντας πάντα την ανωνυμία του.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ντετέκτιβ με πιστοποίηση

Όταν επιλέγετε να μας προσλάβετε για να πραγματοποιήσετε την ιδιωτική ή εταιρική σας έρευνα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η υπόθεσή σας θα αντιμετωπιστεί από έναν κορυφαίο ντετέκτιβ – ιδιωτικό ερευνητή της Ελλάδας ή του εξωτερικού με απόλυτη σοβαρότητα. Οι επαγγελματίες ντετέκτιβ – ιδιωτικοί ερευνητές μας είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο για να σας βοηθήσουν στην περίπτωσή σας. Όλοι οι ντετέκτιβ – ιδιωτικοί ερευνητές μας έχουν εξεταστεί διεξοδικά και διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και την εμπειρία στο πλαίσιο της ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας προκειμένου να αναλάβουν και τα πιο περίπλοκα περιστατικά.

Η Krypteia.gr είναι μια υπερήφανη εταιρεία επαγγελματιών ντετέκτιβ – ιδιωτικών ερευνητών, η οποία έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει μεγάλη εμπειρία στη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων στην ιδιωτική ή εταιρική έρευνα που μας επιτρέπει να φτάσουμε στην διαλεύκανση της υπόθεσής σας αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό επίλυσης των υποθέσεων της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μιας ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας

Οι τιμές για τη διαλεύκανση μιας ιδιωτικής ή εταιρικής σας υπόθεσης επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως:

  1. Την επιλογή του αντικείμενου έρευνας.
  2. Την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούμε.
  3. Την χρονική διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.
  4. Το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε.
  5. Τα μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό που θα επιλέξουμε.

Σημειώνεται ότι η Krypteia.gr έχει προσαρμόσει τις τιμές της σε επίπεδα προσιτά για όλους τους συμπολίτες, διασφαλίζοντας ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που δραστηριοποιείται παρά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη. Σας ευχαριστούμε!

Μάθετε τις συνολικές τιμές ντετέκτιβ και τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης έρευνας μας

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού και εκτός γραφείου

Η Krypteia.gr δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να αναλάβουμε την υπόθεσή σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Τι λένε οι πελάτες

error: