+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Υπηρεσίες

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, ιδιωτικές έρευνες
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, εταιρικές έρευνες
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, δικαστικές υποθέσεις
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, εγκληματολογικές έρευνες
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, προβλήματα εφήβων
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

ντετέκτιβ, γραφεία ντετέκτιβ, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, προηγμένη τεχνολογία
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

προστασία και ασφάλεια vip
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ VIP

Ηλεκτρονικό έγκλημα

Στη σύγχρονη εποχή οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και άλλες συσκευές συνδεδεμένες με το διαδίκτυο μετατρέπονται σε ένα επικίνδυνο εργαλείο για μία μορφή σύγχρονων εγκληματιών που διαπράττουν παράνομες πράξεις μέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό έγκλημα μπορεί να έχει πολλές μορφές όπως: Διάπραξη απάτης, κλοπή πληροφοριών και απευθείας παγίδευση θυμάτων.

Η τεχνολογία όμως δεν βοηθά μόνο στην άνθιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στην καταπολέμηση του. Το ηλεκτρονικό έγκλημα στην πραγματικότητα δεν διαφέρει από ένα παραδοσιακού τύπου έγκλημα το μόνο που αλλάζει είναι τα εργαλεία με τα οποίο αυτό διαπράττεται.

Μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή και με e-mail γνωστά και ως “ψάρεμα” (fishing) μπορούν να κλέψουν τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο σοβαρά αφού μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές γίνεται ακόμα και εμπορία ναρκωτικών.

Με ειδικά λογισμικά οι επιτήδειοι κρύβουν / αλλοιώνουν τη διεύθυνση ΙP (IP address spoofing ή IP spoofing) που είναι και η αναγνωριστική διεύθυνση του ενός υπολογιστή με τον άλλον. Με αυτό τον τρόπο κρύβουν τα ίχνη τους και την τοποθεσία τους ώστε να μπορούν να εκτελέσουν το επιθυμητό ηλεκτρονικό έγκλημα χωρίς να μπορούν να εντοπισθούν και να συλληφθούν.

Η εταιρεία μας έχοντας στη διάθεσή της κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους είναι σε θέση χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνολογία να εντοπίσει και να εξαρθρώσει περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσα από μεθοδευμένη έρευνα.

Τα ηλεκτρονικά στοιχεία που θα σας προσφέρουμε, ανεύρεση ηλεκτρονικών αρχείων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμη και τον εντοπισμό διεύθυνσης ΙP είναι ικανά να χρησιμοποιηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και έτσι να μη μείνουν ατιμώρητοι οι υπαίτιοι.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ντετέκτιβ με πιστοποίηση

Όταν επιλέγετε να μας προσλάβετε για να πραγματοποιήσετε την ιδιωτική ή εταιρική σας έρευνα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η υπόθεσή σας θα αντιμετωπιστεί από έναν κορυφαίο ντετέκτιβ – ιδιωτικό ερευνητή της Ελλάδας ή του εξωτερικού με απόλυτη σοβαρότητα. Οι επαγγελματίες ντετέκτιβ – ιδιωτικοί ερευνητές μας είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο για να σας βοηθήσουν στην περίπτωσή σας. Όλοι οι ντετέκτιβ – ιδιωτικοί ερευνητές μας έχουν εξεταστεί διεξοδικά και διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα και την εμπειρία στο πλαίσιο της ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας προκειμένου να αναλάβουν και τα πιο περίπλοκα περιστατικά.

Η Krypteia.gr είναι μια υπερήφανη εταιρεία επαγγελματιών ντετέκτιβ – ιδιωτικών ερευνητών, η οποία έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει μεγάλη εμπειρία στη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων στην ιδιωτική ή εταιρική έρευνα που μας επιτρέπει να φτάσουμε στην διαλεύκανση της υπόθεσής σας αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό επίλυσης των υποθέσεων της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μιας ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας

Οι τιμές για τη διαλεύκανση μιας ιδιωτικής ή εταιρικής σας υπόθεσης επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως:

  1. Την επιλογή του αντικείμενου έρευνας.
  2. Την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούμε.
  3. Την χρονική διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.
  4. Το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε.
  5. Τα μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό που θα επιλέξουμε.

Σημειώνεται ότι η Krypteia.gr έχει προσαρμόσει τις τιμές της σε επίπεδα προσιτά για όλους τους συμπολίτες, διασφαλίζοντας ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που δραστηριοποιείται παρά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη. Σας ευχαριστούμε!

Μάθετε τις συνολικές τιμές ντετέκτιβ και τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης έρευνας μας

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού και εκτός γραφείου

Η Krypteia.gr δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να αναλάβουμε την υπόθεσή σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Τι λένε οι πελάτες

error: