+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Ντετέκτιβ Καλαμάτα, Γραφεία ερευνών Καλαμάτας

Ενδιαφέρεστε για ντετέκτιβ Καλαμάτα ή γραφεία ιδιωτικών ερευνών Καλαμάτας για τη διαλεύκανση της ιδιωτικής ή εταιρικής σας υπόθεσης αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία; Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Krypteia.gr με αδειοδοτημένους και πιστοποιημένους ντετέκτιβ – ιδιωτικούς ερευνητές και στην Καλαμάτα αναλαμβάνουν με απόλυτη σοβαρότητα τις πιο περίπλοκες υποθέσεις για ιδιωτικές και εταιρικές έρευνες όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και όλη την Πελοπόννησο. (Διευκρίνιση: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ).

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Καλαμάτα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Krypteia.gr ιδρύθηκαν πριν από 12 χρόνια από κορυφαίους ντετέκτιβ – ιδιωτικούς ερευνητές και πρώην επαγγελματίες της επιβολής του νόμου, με στόχο να δημιουργήσουν πρότυπες υπηρεσίες δικτύου και να δώσουν την απαραίτητη πληροφόρηση και την υψηλή ασφάλεια στους πελάτες τους σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας εδρεύουν στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας το Λονδίνο και τώρα αναλαμβάνουν υποθέσεις ιδιωτικών και εταιρικών ερευνών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο τόσο στην Καλαμάτα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό επίλυσης των υποθέσεων της Krypteia.gr παραμένει εξαιρετικά υψηλό μέχρι σήμερα, και είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάνω από τον ανταγωνισμό. Οι ιδιωτικοί και εταιρικοί πελάτες μας, είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές μας και οι μαρτυρίες τους είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος για να τις εξετάσετε!

Τα πλεονεκτήματά μας συγκριτικά με άλλα γραφεία ιδιωτικών ερευνών είναι:

 • Εχεμύθεια και μυστικότητα: Ποτέ δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή δημοσίευση προς τρίτους ή σε εκμετάλλευση για μη σχετικούς σκοπούς με την ανατεθείσα υπόθεση οποιονδήποτε στοιχείο ή πληροφορία.
 • Διακριτικότητα: Οι ντετέκτιβ – ιδιωτικοί ερευνητές μας είναι άτομα υπεράνω πάσης υποψίας που δεν γίνονται αντιληπτοί από τρίτους και έτσι αυτοί συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με την ανάλογη ελευθερία και να δρουν σύμφωνα με το σχέδιό τους χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις τους.
 • Εμπειρία και κατάλληλη τεχνογνωσία: Δραστηριοποιούμαστε 12 χρόνια στην διαλεύκανση ιδιωτικών και εταιρικών ερευνών και είμαστε εκπαιδευμένοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση και η εμπειρία μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της.
 • Ανταπόκριση και ενημέρωση: Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μας για να πραγματοποιήσετε την ιδιωτική ή εταιρική σας έρευνα, θα έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ντετέκτιβ – ιδιωτικό ερευνητή 24 ώρες το 24ωρο, που αυτός ή αυτή θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, στην πορεία και τη διάρκεια της έρευνάς σας.
 • Διεθνείς και κρατικές πιστοποιήσεις: Φέρουμε επίσημες κρατικές άδειες και επίσημες πιστοποιήσεις σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, ώστε να σας παρέχουμε πλήρη εμπιστοσύνη και μαζί μας να νιώθετε πάντα ασφαλείς.
 • Τεχνολογικός εξοπλισμός: Διαθέτουμε προηγμένη τεχνολογία συστημάτων τελευταίας γενιάς για την επιτυχή διεκπεραίωση κάθε είδους υπόθεσης που θα αναλάβουμε, και συνεχώς εκσυγχρονιζόμαστε με κάθε είδους νέο εξοπλισμό με στόχο την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων και ποιοτικών υπηρεσιών.

Ντετέκτιβ – ιδιωτικός ερευνητής στην Καλαμάτα με απόλυτη σοβαρότητα

Αν ενδιαφέρεστε να προσλάβετε ντετέκτιβ – ιδιωτικό ερευνητή στην Καλαμάτα για να πραγματοποιήσετε την ιδιωτική ή εταιρική σας έρευνα τότε σας έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Κυρίως για την περιοχή Καλαμάτας διαθέτουμε ντετέκτιβ – ιδιωτικούς ερευνητές που έχουν την εμπειρία, δεδομένου ότι παρακολουθούν και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής στο πλαίσιο της ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας προκειμένου να αναλάβουν και τα πιο περίπλοκα περιστατικά.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μιας ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας στην Καλαμάτα

Οι τιμές για τη διαλεύκανση μιας ιδιωτικής ή εταιρικής σας υπόθεσης στην Καλαμάτα επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως:

 1. Την επιλογή του αντικείμενου έρευνας.
 2. Την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούμε.
 3. Την χρονική διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.
 4. Το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε.
 5. Τα μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό που θα επιλέξουμε.

Σημειώνεται ότι η Krypteia.gr έχει προσαρμόσει τις τιμές της σε επίπεδα προσιτά για όλους τους συμπολίτες, διασφαλίζοντας ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που δραστηριοποιείται παρά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη. Σας ευχαριστούμε!

Μάθετε τις συνολικές τιμές ντετέκτιβ και τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης έρευνας μας

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού και εκτός γραφείου

Η Krypteia.gr δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να αναλάβουμε την υπόθεσή σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Τι λένε οι πελάτες

error: