+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Προστασία VIP

Η Krypteia.gr έχει την εμπειρία και τους πόρους για την εφαρμογή λύσεων ασφάλειας για τις εγκαταστάσεις και τις εκδηλώσεις σας για οποιοδήποτε σκοπό.

Τα εξαιρετικά προγράμματα κατάρτισης και τα πλεονεκτήματα των εργαζομένων μας, επιτρέπουν να προσλαμβάνουμε τους καλύτερους αξιωματικούς ασφαλείας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Γιατί εμάς?

Η εταιρεία μας ανήκει και λειτουργεί σε πρώην επαγγελματίες της επιβολής του νόμου. Σε κάθε πελάτη έχει ανατεθεί ένας έμπειρος επόπτης ο οποίος έχει τη συνολική ευθύνη για τις επιχειρήσεις.

Ωστόσο, για την διαχείριση υψηλού επιπέδου μην διστάσετε να μας καλέσετε, προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας με το έμπειρο προσωπικό μας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

Συνέπεια στο δευτερόλεπτο

Οι αξιωματικοί μας έχουν σαφή κατανόηση των ρόλων τους, της εξουσίας τους και του τρόπου χρήσης βίας, αν δικαιολογείται.

Κορυφαία επικοινωνία 24/7

Προσλαμβάνουμε υπαλλήλους που μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά στα Ελληνικά, Ρωσικά, Αραβικά και Αγγλικά, με τους πελάτες.

VIP Φιλοσοφία και ασφάλεια

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εκπαιδεύοντας υπαλλήλους ασφαλείας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανταπόκριση και αξιοπιστία

Η ομάδα επιτήρησης είναι διαρθρωμένη ώστε να αντιδρά αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανησυχία για την ασφάλεια.

Πλήρης ασφάλεια για πελάτες υψηλού προφίλ

Οι έμπειροι και εντατικά εκπαιδευμένοι υπάλληλοι της Krypteia.gr είναι ικανοί να επιτελούν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για στελέχη και VIP.

 • Αξιολόγηση απειλής

  Είτε πρόκειται για γνωστή απειλή ή για πιθανή απειλή, θα αξιολογήσουμε τις καλύτερες πιθανές ανάγκες ασφάλειας για την κατάσταση.

 • Στοιχεία προστασίας

  Είτε πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση, επίσημη εκδήλωση ή προστασία περιουσίας, παρέχουμε το προσωπικό για την ικανοποίηση όποιας ημερήσιας διάταξης.

 • Όχημα και ασφάλεια

  Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει τον σωστό προγραμματισμό προστασίας του συνοδού προς τον προορισμό.

 • Σωματική ασφάλεια

  Το ποιοτικό και έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη που απαιτείται για την προστασία στελεχών και VIP στο καθημερινό πολιτικό περιβάλλον 24/7.

Οι αξίες μας βασίζονται σε υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής ακεραιότητας

Ανεξαρτήτως χώρας ή γλώσσας, η Krypteia.gr βελτιστοποιεί την προστασία των στελεχών, VIP και διασημοτήτων, μέσω της ενσωμάτωσης των παγκοσμίων πόρων μας και της υπηρεσίας πληροφοριών μας που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Προστασία VIP

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας

Καλύπτοντας τις ξεχωριστές ανάγκες των VIP και τον διασημοτήτων

Έχουμε μάθει ότι στους περισσότερους ανθρώπους δεν τους αρέσει το εφέ προστασίας του «όχλου», το οποίο επιδιώκει στο να καλύπτει ασφυκτιώντας το προστατευόμενο άτομο. Η καλή προστασία σπάνια είναι ορατή αλλά είναι πάντα παρούσα. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία στο να συνεργάζονται με την κοινότητα των VIP, λαμβάνοντας υπ’ όψην το μοναδικό στυλ και τις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου ή των ατόμων που προστατεύουμε.

Έχουμε επαναλαμβανόμενα προσληφθεί για την προστασία:

 • Διασήμων ψυχαγωγών και διασημοτήτων.
 • Ανταποκριτών ειδήσεων.
 • Αθλητών.
 • Διπλωματών.

Προστασία εταιρικών στελεχών σε όλο τον κόσμο

Τα στελέχη ενδέχεται να χρειάζονται προστασία από ζητήματα βίας στο χώρο εργασίας που σχετίζονται με απολύσεις, τερματισμούς σύμβασης ή δυσαρεστημένους υπαλλήλους. Ανεξαρτήτως της κατάστασης, η Krypteia.gr διαθέτει τις λύσεις και την εμπειρία για να παρέχει αξιόπιστη προστασία διευθύνων σύμβουλων, διοικητικών συμβούλων και άλλων επιχειρηματικών ηγετών.

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε στρατηγικές ασφαλείας και ενδελεχή πλάνα, που αποτρέπουν και μειώνουν τις απειλές. Όπως είναι απαραίτητο, το πρόγραμμα εκτελεστικής προστασίας μας μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Έρευνες προστασίας.
 • Προχωρημένη ανάπτυξη ομάδας.
 • Ανάπτυξη ένοπλου προσωπικού ασφαλείας.
 • Συντονισμός, εξοπλισμός.

Εσείς κάνετε επιχειρήσεις, εμείς σας κρατάμε ασφαλείς

Το βασικό μας προνόμιο είναι η ασφάλεια και με βάση τον μεγάλο κύκλο επαφών έχουμε αναπτύξει ένα τμήμα «Υποδοχής» το οποίο προσφέρει πρώτης τάξεως υπηρεσίες εσωτερικού χώρου.

Επιπλέον, έχουμε θέσει τα υψηλότερα πρότυπα για όλους τους συνεργάτες μας και προσλαμβάνουμε υψηλής ειδίκευσης και εξειδίκευσης προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών από τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και πρώην στρατιωτικών και αστυνομικών για να είναι σε θέση να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας.

Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας την ευκαιρία να βιώσουν πολυτελείς και αποκλειστικές υπηρεσίες. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες, προσφέροντας τους εξατομικευμένες υπηρεσίες «Υποδοχής».

Ολοκληρωμένη άνεση με ένα κλικ μακριά

Ο Πελάτης ο οποίος θα ζητήσει στελέχωση προσωπικού προστασίας για τις διακοπές του ή για τον προορισμό εργασίας του, πρέπει να πληροφορηθεί ότι το προσωπικό προστασίας θα έχει πλήρη εκπαίδευση, διαχείριση και υποστήριξη από την εταιρία μας και θα εκτελέσουν τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • Προστασία του πελάτη στον προορισμό του.
 • Προστασία της οικογένειας του και/ή φίλων του.
 • Προστασία της ιδιοκτησίας του.

Επιπλέον καθήκοντα θα περιλαμβάνουν:

 • Βοήθεια σε καθήκοντα οδήγησης και λογιστική υποστήριξη.
 • Τεχνική δοκιμή συναγερμών εισβολέων, συναγερμών πυρκαγιάς και κουμπιών πανικού.
 • Σχεδιασμός διαδρομής για τα διάφορα ταξίδια ρουτίνας ή εκτός ρουτίνας.
 • Περιπολίες όλων των τοποθεσιών που πρόκειται να επισκεφθούν.
 • Σχέδια εκτάκτου ανάγκης σχετικά με πυρκαγιά, διαχείριση κρίσεων και ιατρικών γεγονότων.
 • Ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια και εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για το προσωπικό.
 • Κέντρο Επιχειρήσεων 24 ώρες το 24ωρο.
 • Αξιολόγηση και παρακολούθηση προσωπικού (εκτός προστασίας) εντός και γύρω από το σπίτι.
 • Εξασφάλιση ότι όλο το προσωπικό προστασίας έχουν υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.
 • Δημιουργία καλών σχέσεων με την Αστυνομία και τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης σε κάθε προορισμό.

Μάθετε τις συνολικές τιμές για ένα ενδελεχή πρόγραμμα εκτελεστικής προστασίας σας

12 Χρόνια

2 Γραφεία

350 Συνεργάτες

2750 Πελάτες

Ραντεβού και εκτός γραφείου

Η Krypteia.gr δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει την προστασία σας σε όλο τον κόσμο, και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλέστε μας σήμερα 24 ώρες το 24ωρο, για να αναλάβουμε την προστασία σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

+30

690 700 5070

Πελάτες

Περισσότερους από 2750 πελάτες

Τι λένε οι πελάτες

Σύγχρονος στόλος

Που ταιριάζει στους πιο απαιτητικούς

Ο σύγχρονος στόλος μας από ιδιωτικά αμάξια, τζετ και ελικόπτερα που μπορούμε να προσφέρουμε, μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Προσπαθούμε καθημερινά να ικανοποιήσουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας, που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και πολυτελές περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη προσωπική ταξιδιωτική εμπειρία έχοντας στον μυαλό μας την ασφάλεια, την διακριτικότητα και την φροντίδα.

Είτε προστατεύουμε ένα στέλεχος της Fortune 100 είτε την περιουσία σας και τη ζωή σας, η ομάδα μας έχει την εμπειρία και αποτελείται πάντα από εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστασίας για να καλύψει τις ανάγκες σας.

error: