+30 690 700 5070

info@krypteia.gr

Ερωτήσεις

Από τους πιο απαιτητικούς πελάτες

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μιας ιδιωτικής ή εταιρικής έρευνας;

Οι τιμές για τη διαλεύκανση μιας ιδιωτικής ή εταιρικής σας υπόθεσης επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως:

  1. Την επιλογή του αντικείμενου έρευνας.
  2. Την περιοχή που θα δραστηριοποιηθούμε.
  3. Την χρονική διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας.
  4. Το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε.
  5. Τα μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό που θα επιλέξουμε.

Σημειώνεται ότι η Krypteia.gr έχει προσαρμόσει τις τιμές της σε επίπεδα προσιτά για όλους τους συμπολίτες, διασφαλίζοντας ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα υπηρεσιών που δραστηριοποιείται παρά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη. Σας ευχαριστούμε!

Πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να απαιτηθεί για μια τυπική ιδιωτική έρευνα;

Ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας, πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας, αν υπάρχουν μάρτυρες (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων), η ιδιωτική έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Έχω υποψίες ότι ο/η σύντροφος μου με απατά, μπορώ να μάθω αν είναι αλήθεια;

Οι ενδείξεις που έχετε ότι ο/η σύντροφος σας απατά άλλοτε είναι πολλές άλλωστε λίγες, δεν γνωρίζετε πώς πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση, αισθάνεστε τύψεις, έχετε μπερδευτεί με τις ενδείξεις και το ένστικτό σας, νοιώθετε προδομένοι και αδικημένοι, ένα όμως είναι σίγουρο οτι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας. Για το λόγο αυτό, δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε αντικειμενικά τα γεγονότα και χρειάζεστε βοήθεια.

Ο ιδιωτικός ερευνητής λειτουργεί ανεξάρτητα και αντικειμενικά, είμαστε ο συνεργάτης σας για την εξακρίβωση των γεγονότων που θα οδηγήσουν σε ένα βέβαιο συμπέρασμα που είτε θα επιβεβαιώσει τις υποψίες σας για απιστία, είτε θα διαλύσει κάθε υποψία και θα βοηθήσει στην προστασία της σχέσης σας. Πριν βγάλετε το οποιοδήποτε βιαστικό συμπέρασμα, αξίζει μια τελευταία προσπάθεια, γιαυτό απευθυνθείτε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε.

Βρίσκομαι σε διαδικασία διαζυγίου και χρειάζομαι αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση μου, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης για αίτηση διαζυγίου, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συγκέντρωση απτών στοιχείων προκειμένου να στοιχειοθετηθεί η υπόθεσή σας. Θα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών προκειμένου τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουμε κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής έρευνας μας, να διαχειριστούν σωστά και να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υποπτεύομαι ότι το παιδί μου έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά, πως μπορώ να βεβαιωθώ;

Τα ναρκωτικά είναι η κοινωνική μάστιγα του αιώνα, ο κίνδυνος παραμονεύει παντού, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι εκτεθειμένος στη χρήση ουσιών και οι νέοι γονείς είναι ιδιαίτερα αφυπνισμένοι. Η ανησυχία σας είναι δικαιολογημένη, είτε υπάρχουν βάσιμες υποψίες είτε όχι. Εφόσον έχετε την παραμικρή υποψία πως το παιδί σας έχει περιέλθει σε κίνδυνο, συναναστρέφεται με άτομα υψηλού κινδύνου ή γενικώς παρατηρείτε ύποπτη αλλαγή στη συμπεριφορά τους, καλό θα ήταν να αναζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο των ναρκωτικών.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να διερευνήσουν την υπόθεσή σας και σε πρώτο στάδιο, να σας αναφέρει κατά πόσο οι υποψίες σας επαληθεύονται ή όχι. Η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων γίνεται με διακριτικότητα και ειδική μεταχείριση, δεδομένου ότι όποια υπόθεση αφορά ανηλίκους χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Η συνεργασία μας με τους γονείς είναι συνεχής και θέτει ως προτεραιότητα την απόλυτη προστασία του παιδιού.

Ο συνέταιρός μου λειτουργεί εις βάρος της συνεργασίας μας, μου κλέβει χρήματα κ.ά., μπορώ να συγκεντρώσω στοιχεία;

Φυσικά μπορείτε με τη βοήθειά μας! Σε μία συνεργασία δυστυχώς μπορεί να συμβούν πολλά στην πορεία και να βρεθείτε στην πραγματικά δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε πως ο/η συνέταιρος σας λειτουργεί εις βάρος της εταιρίας και συνεργασίας σας. Πολλές φορές οι συνέταιροι μας είναι υπεράνω υποψίας και αυτό γιατί ξεκινώντας μία συνεργασία επιλέγουμε ανθρώπους που τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρούμε έμπιστους. Καλό θα ήταν να προλαμβάνετε τέτοιες εξελίξεις με την καλύτερη δυνατή οργάνωση της προσωπικής σας δουλειάς και τον διαρκή έλεγχο όλων των λειτουργιών της εταιρείας.

Σε περίπτωση όμως που υποπτεύεστε πως κάτι δεν πάει καλά στη συνεργασία σας, ο/η συνέταιρος σας κλέβει χρήματα, αντιγράφει κοινά σας αρχεία και δεδομένα για προσωπική του χρήση και γενικότερα λειτουργεί χωρίς την έγκρισή σας σε κοινές αρμοδιότητες, τότε μην χάνετε καιρό, λάβετε τα μέτρα σας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσετε πως το μέγεθος τυχόν απωλειών θα είναι μικρό. Η Krypteia.gr αναλαμβάνει να εντοπίσει και να συγκεντρώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα χρειαστείτε προκειμένου να προβείτε στη συνέχεια σε κάθε έννομη ενέργεια και να αποζημιωθείτε από τον/την συνεταίρο σας.

Τι προτείνουμε;

Μην διστάσετε να μας καλέσετε άμεσα, προκειμένου να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δώσουμε την λύση στο ζήτημα που σας απασχολεί με το έμπειρο προσωπικό μας. Μην ζείτε άλλο με την υποψία, την αβεβαιότητα και το ψέμα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας η αλήθεια.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Σας ευχαριστούμε!

error: